West-Zone
You are not connected. Please login or register

Cum sa rulati cs`ul bine pe Windows7

View previous topic View next topic Go down Message [Page 1 of 1]

avatar

Fondator
Fondator

Status Status : Fain!
View user profile http://west-zone.forummo.com
Prima metodă: Din fericire există o rezolvare pentru jucătorii care au STEAM (nu cred că şi la Non-Steam, din cauza mulţimilor de comentarii care infirmă deci varianta asta). Aceste probleme sunt cauzate de serviciul de protecţie DEP (Data Execution Prevention), dar nu este nevoie să dezactivăm serviciul, ci doar să adăugam jocul Counter Strike în lista de excepţii a serviciului DEP.
Paşii pentru efectuarea acestui lucru sunt următorii:

1. Apăsaţi butonul Start (StartOrb-ul) sau apăsaţi tasta Win.

2. Click-dreapta pe Computer, apoi selectaţi Properties.

2. Apăsaţi pe Advanced system settings.

3. Deschideţi butonul Settings de la Performance, apoi apăsaţi pe tab-ul Data Execution Prevention.

4. Bifaţi căsuţa Turn on DEP for all the programs and services except those I select.

5. Acum apăsaţi Add si adăugaţi Counter Strike 1.6 în lista cu excepţii.

NOTĂ: Nu ştiu dacă pentru celelate de versiuni de Counter Strike, precum Counter Strike: Condition Zero sau Source funcţionează trucul, sau dacă are aceleaşi probleme ca şi Counter Strike 1.6.

UPDATE:A doua metodă: Am văzut pe unele site-uri/forum-uri că LAG-ul poate fi eliminat / redus dacă procesul hl.exe / cstrike.exe (sau cum se numeşte executabil de la CS-ul vostru) este setat pe High / Above normal sau chiar şi pe Below Normal / Low. Nu găsesc nicio explicaţie pentru asta, dar sunt care ziceau că le merge astfel CS-ul fără (prea mare) LAG.

A treia metodă: Această rezolvare este raportată de cititorul nostru Radu care a lăsat o posibilă rezolvare printr-un comentariu. Rulaţi aceste comenzi în consola CS-ului:
rate 25000
cl_rate 5000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 30
sys_ticrate 150
Am aflat de undeva că ajunge doar rate 25000 şi/sau cl_updaterate 30. Dar totuşi, dacă nu vă merge încercaţi-le pe toate.

A patra metodă: încercaţi să rulaţi jocul sub compatibilitate XP. Poate că va merge astfel. Click-dreapta pe executabil, alegeţi Proprierties. Vi s-a deschis o nouă fereastră, apăsaţi pe tabul Compatibility. Sub „Run this program in compatibility mode for:” puteţi alege dintr-o mulţime de sisteme de operare Windows. Alegeţi Windows XP (Service Pack 2) după care Apply şi OK. Dacă nu vă merge aşa încercaţi şi Windows Vista să alegeţi din lista aia. Poate merge astfel.

A cincea metodă (probabil cea mai bună): Se pare că LAG-ul uriaş este datorită serviciului „Multimedia Class Scheduller”. Tot ce trebuie să faceţi este să dezactivaţi serviciul. Sunetul este dependent de acest serviciu. Pentru a dezactiva serviciul accesaţi Registry Editor (Start – Run – regedit). Intraţi în HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Audiosrv\ Acolo veţi găsi DependOnService, dublu clic pe el şi eliminaţi MMCSS din listă.

Asiguraţi-vă că vă instalaţi drivere pentru plăcile grafice de pe site-urilor producătorilor şi căutaţi pe internet versiuni de Counter Strike mai noi. Poate că unii au reuşit să rezolve problemele care le întâmpinaţi voi.

#1Niciun icon Cum sa rulati cs`ul bine pe Windows7 on Wed Jul 25, 2012 11:52 am

avatar

Membru
Membru

Status Status : Asa si asa
View user profile http://west-zone.forummo.com
Bun tutorialul!

#2Niciun icon Re: Cum sa rulati cs`ul bine pe Windows7 on Wed Jul 25, 2012 11:59 am

avatar

V.I.P
V.I.P

Status Status : :)
View user profile http://west-zone.forummo.com
Bun Tutorial! Bravo!

#3Niciun icon Re: Cum sa rulati cs`ul bine pe Windows7 on Fri Aug 24, 2012 7:37 am

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Copyright © Blackink. Tema implementata de catre Cassius Dio