West-Zone
You are not connected. Please login or register

Modificare modele cs 1.6 !

View previous topic View next topic Go down Message [Page 1 of 1]

avatar

Fondator
Fondator

Status Status : Fain!
View user profile http://west-zone.forummo.com
Skin-uri!

1.Ce sunt skin-urile din Counter-Strike?
Skin-urile sunt fișiere în format MDL care se găsesc în folderul 'models' din CS. În principiu vedem skin-urile în joc, adică armele,Teroriștii, Polițiștii (CT), Ostatecii, etc. Aceste skin-uri pot fi înlocuite cu alte diferite,sau editate. Ele pot fi de asemenea descărcate de pe internet, cu un simplu click aici o să găsiți o mulțime pe placul vostru.
Mereu când vreți să instalați un skin nou, trebuie să vă asigurați că este pentru Counter-Strike 1.6 (cele din Condition Zero (CZ) sunt de asemenea compatibile). Dacă nu corespund versiunii tale de Counter-Strike (adică 1.6), jocul poate să nu funcționeze sau să producă erori vizuale. De exemplu dacă instalați modele pentru alte versiuni, acestea ar putea rămâne plutind în aer de îndată ce mor,exact cum se vede în această imagine:


Instalare!

Instalarea skin-urilor noi este foarte ușoară, trebuie doar să înlocuim fișierele pe care le avem în folderul cstrike\models cu cele noi. Dacă sunt skin-uri de personaje, acestea le puteți găsi în folderul cstrike\models\player.

Skin-uri de mâini + armă!

Partea cea interesantă a acestor skin-uri este că vin toate în format de imagine (se face asta pentru a înlocui doar mâna și pentru a nu altera modelul armei).
Pentru a le instala, trebuie să avem instalat un program numit HL Model Viewer, ca să modifcăm skin-urile.
După ce îl instalăm,mergem la folderul 'models', deschidem modelul pe care vrem să-l edităm, (spre exemplu 'v_ak47', modele trebuie să înceapă cu v_):

Facem click unde scrie 'Texture':

Selecționăm imaginea și facem click pe butonul 'Import', căutăm și importăm imaginea dorită. Dacă vrei să înlocuiești doar mănușile,va trebui să înlocuiești doar 3 imagini.Odată ce înlocuiești toate imaginile trebuie să faci click unde scrie 'Save Model', asta este foarte important pentru că dacă nu o faci,aspectul skin-ului selectat nu se v-a modifica.Sper că v-a plăcut, dacă apreciați munca depusă la tutorial și timpul pierdut, apăsați pe butonul Multumesc Orice reply este binevenit,deci aștept mesajele voastre! :)

#1Niciun icon Modificare modele cs 1.6 ! on Sun May 20, 2012 11:21 am

avatar

Membru
Membru

Status Status : Asa si asa
View user profile http://west-zone.forummo.com
Foarte fain tutorialul bravo!

#2Niciun icon Re: Modificare modele cs 1.6 ! on Fri Jul 20, 2012 2:04 am

avatar

V.I.P
V.I.P

Status Status : :)
View user profile http://west-zone.forummo.com
Bun Tutorial! Bravo! Chiar mia fost de folos

#3Niciun icon Re: Modificare modele cs 1.6 ! on Fri Aug 24, 2012 7:37 am

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Copyright © Blackink. Tema implementata de catre Cassius Dio